Giraf Haken (18+ Gratis Haakpatronen)

Als fanatieke haker ben je altijd op zoek naar nieuwe haakprojecten. Komt er binnenkort een kinderverjaardag aan, dan hebben wij hier het perfecte haakpatroon voor je. Bekijk onze patronen voor het maken van een mooie giraffe. Deze vrolijke knuffel zal elk kind blij maken. Bovendien kun je hem geven als kraamcadeau. Borduur de initialen en geboortedata van de pasgeborene op de giraffe en je hebt een knuffel die jarenlang zal worden gekoesterd.

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Zo haak je 4 benen/poten samen. Handleiding voor DIY Fluffies Amigurumi haakpatronen.

Het maken van een giraffe is niet zo ingewikkeld als je misschien zou denken. Als je de standaard haaksteken onder de knie hebt kun je ook een giraffe haken. Het enige dat je nodig hebt is een paar haaknaalden, gekleurd garen, borduurgaren, borduurnaalden en vulling. Volg alle stappen van het patroon en voor je het weet heb je een giraffe gemaakt. Als de giraffe bedoeld is als cadeau voor een kind dan is het wel belangrijk om garen te gebruiken dat lekker zacht is en niet kriebelt. Katoen is bijvoorbeeld een goede keuze. 

18+ Beste Giraf

1. Haakpatroon Girafje Romy

Een Nederlands haakpatroon van het Girafje Romy. Een girafje ooo zo lief! Haak hem ook en lees snel verder over het haakpatroon!

2. Ginnie de Giraf

Gratis Amigurumi haakpatroon – Ginnie de Giraf Dit is een patroon van Jess Huff, een toffe ontwerpster die Engelstalige patronen ontwerpt, vooral voor gehaakte knuffels, die ook wel amigurumi worden genoemd. Klik hier om naar de andere Jess Huff patronen te gaan. Ginnie the Giraffe is het vierde …

3. Amigurumi doll in giraffe outfit pattern

Make a cute safari amigurumi doll for your little adventurer with our free crochet pattern!

4. Haken: Bao de giraf (Zoomigurumi 10)

Mijn tweede gehaakte knuffel uit het boek Zoomigurumi 10 is Bao de giraf. In dit artikel vertel ik over het haakpatroon.

5. Haakpatroon Giraf Gerrit

Een gratis Nederlands haakpatroon Giraf Gerrit. Wil jij Giraf Gerrit ook haken? Lees dan verder over het Haakpatroon Giraf Gerrit .

6. Haakpatroon Gijs Giraf

Haakpatroon Gijs Giraf – Een gratis Nederlands haakpatroon van Giraf Gijs. Wil jij Gijs de Giraf ook haken? Lees dan verder over het patroon op Haakinformatie.

7. Haken: Bao de giraf (Zoomigurumi 10)

Mijn tweede gehaakte knuffel uit het boek Zoomigurumi 10 is Bao de giraf. In dit artikel vertel ik over het haakpatroon.

8. Hearty Giraffe amigurumi pattern

Hearty Giraffe amigurumi is a wonderful gift for any occasion! It gives a wide field to experiment with its variations. Get the amigurumi pattern for free!

9. Gratis haakpatroon: GIRAF

Klik hier voor het gratis haakpatroon van Jess Huff om een giraf te maken

10. Giraf knuffel haken

Hij is klaar! Het duurde even omdat ik verschillende dingen heb uitgeprobeerd om hem helemaal naar mijn zin te krijgen, maar het is een sc…

11. Amigurumi Giraffe Family Free Pattern –

You can find interesting ideas, tutorials and crochet tutorials about amigurumi here.

12. Giraffe Amigurumi

Free crochet pattern of cute & huggable-size Giraffe Amigurumi, Gem & Guy, that you can crochet by following the instructions and written pattern.

13. Girafje Romy

Girafje Romy is met sokkenwol gehaakt en wordt zittend dan ongeveer 23 cm hoog. Gebruikte garens: Durable soqs, ivory (326 +/- 45 gr), cream tan (423), almond (407 +/- 50 gr), chestnut (406), peach (211).   Let op: U koopt het haakpatroon, niet het eindproduct!

14. Amigurumi Plush Giraffe Free Pattern

Amigurumi free patterns and step-by-step crochet toy tutorials… One of the amigurumi free crochet patterns we will share today is amigurumi giraffe designed and photos by Maresya Handmade. Learn how to crochet this cute giraffe using a free amigurumi pattern. Thanks to Maresya Handmade (@petit_cutie) for this cute giraffe.

15. Haakpatronen Archives

Op deze pagina vind je alle door Stip & Haak ontworpen haakpatronen. De patronen zijn duidelijk beschreven en voorzien van stap voor stap foto’s waardoor ze voor de beginnende haakster goed te doen zijn. Na ontvangst van betaling zijn de patronen in PDF bestand te downloaden.

16. Amigurumi Cute Giraffe Crochet Free Pattern

17. Gratis haakpatroon: GIRAFFE RAMMELAAR

Klik hier voor het gratis haakpatroon van MrsHooked om een giraffe rammelaar te maken

18. Haakpatroon Rammelaar Giraf Gijs

​Rammelaar giraf Gijs is gehaakt met katoen en haaknaald nummer 2,5 en wordt ongeveer 12 centimeter hoog. ​Voor deze rammelaar heb je een houten ring met een doorsnede van 7 centimeter en een rammelkraal nodig.

19. Haken: Bao de giraf (Zoomigurumi 10)

Mijn tweede gehaakte knuffel uit het boek Zoomigurumi 10 is Bao de giraf. In dit artikel vertel ik over het haakpatroon.

Plaats een reactie