Guimpe Haken (12 Gratis Haakpatronen)

Guimpe haken is een bijzondere techniek om een licht en luchtig haakwerk te maken. Voor Guimpe haken gebruik je een haaknaald waarmee je op een guimpenaald haakt. De guimpenaald wordt ook wel universele netvork genoemd en bestaat uit twee pinnen die met twee dwarsbalkjes aan elkaar verbonden zijn. Deze balkjes hebben verschillende gaten zodat je de breedte ervan kunt aanpassen. Het ziet eruit als een rechthoek. 

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Nl

Guimpe haken (hairpin lace)

http://www.handwerkles.nl Leer hoe guimpe haken werkt en hoe je een hulpdraad kan gebruiken. Lees alles

De guimpenaald is bedoeld om stroken met evenwijdige lussen te haken. Je kunt meerdere van deze stroken maken en ze aan elkaar zetten, maar je kunt de stroken ook gebruiken om tussen andere onderdelen van je haakwerk te zetten. Je kunt hiermee bijvoorbeeld een luchtige trui of sjaal maken met een unieke bijzondere look. 

7+ Leuke Guimpe patronen

1. Patroon Sjaal Haken Guimpe Techniek

glimmende sjaal voor een avond uit? Met de guimpe techniek kun je een unieke patroon sjaal haken, die zowel functioneel als stijlvol is. De guimpe techniek geeft je sjaal een subtiele, golvende structuur die er mooi uitziet en tegelijkertijd extra warmte biedt. Probeer het zelf en maak een sjaal die perfect bij jou past!

2. Guimpen is Haken Zoiets Als Nethaken

Guimpen is een leuke en creatieve manier om te haken. Net als bij nethaken, gebruik je een haaknaald om fijne, gedetailleerde patronen te maken. Het is een techniek die geschikt is voor zowel jonge als oudere haakliefhebbers en kan een leuke activiteit zijn voor creatieve kinderen. Door te guimpen kun je unieke haakwerkjes maken, zoals sjaals, kussens, mutsen en veel meer. Laat je creativiteit de vrije loop en probeer het zelf!

3. Guimpetechniek

Guimpe, ook wel nethaken genoemd, is een haaktechniek die gebruik maakt van twee evenwijdige hulpnaalden. De garen wordt om deze naalden gewikkeld, waardoor een fijn, gedetailleerd patroon ontstaat. Dit patroon geeft het haakwerk een subtiele, golvende structuur die er mooi uitziet en tegelijkertijd extra warmte biedt. Door te guimpen kun je unieke haakwerkjes maken, zoals sjaals, kussens, mutsen en veel meer. Probeer het zelf en ontdek de vele mogelijkheden van deze leuke haaktechniek!

4. Guimpetechniek

Om een goed resultaat te behalen bij het haken met Guimpe, is het belangrijk om goed in te schatten wat je wilt afhakken en waarom. Zo kan je precies inschatten hoeveel kracht je nodig hebt, wat de juiste haaknaad is en hoeveel steken je nodig hebt. In dit artikel lees je meer over de guimpetechniek en wat je ermee moet doen om een goede resultaten te behalen.

5. Windspinner Haken

Windspinner haken In dit artikel vind je een aantal tips voor het haken van windspinner haken. Je kunt ze gebruiken in verschillende soorten doeken, zoals shawls, sjaals of kettingen. Hieronder vind je een aantal tips: 1. Prueel over de haakkwaliteit Je bent niet alleen verantwoordelijk voor de kwaliteit van je haakwerk, ook de haakkwaliteit van je hanger is belangrijk. Haak slecht en je windspinner hanger zal slijten snel, terwijl een goede haakkwaliteit hem langdurig mooi houdt. Zo weet je zeker dat je windspinner hanger altijd droog blijft! 2. Voeg een beetje touw toe aan de haak Je kan ook extra touw aan de haaknagels toevoegen om het productieproces te verbeteren. Dit verhoogt de kans op succesvolle haken en voorkomt dat het materiaal uitslaat als rook. H

6. Magische Ring Haken

Magische Ring Haken Een mooie en magische ring haken is een must-have voor elke kleine meid. Kleine ringen zijn altijd populair en worden vaak gebruikt om de ringvinger van je hand te verlichten. Hieronder vind je een aantal van de mooiste en leukste ringhaken die je kunt kopen. 1. Magische Ring Haken van My Little Pony Deze ringhaken zijn speciaal gemaakt voor meiden die op hun pony willen spelen. Ze hebben een paar sterren eropgestoken, die heel mooi eruitzien in het licht. Je kunt deze haken ook gebruiken als accessoire op je ketting of om je nek te dragen. 2. Ring Haken van Alice in Wonderland Deze ringhaken zijn erg origineel én speels. Ze zien eruit als een beugel met wimpers, waardoor ze heel mooi uitpakken op een ketting of andere accessoires. De haken zijn gemaakt van metaal en hebben verschillende kleuren, zoals rood, blau

7. Guimpe Haken

Wat zijn de voordelen van Guimpe haken? Wanneer je een houten tafel wilt laten haken, kun je beter een Guimpe haak gebruiken. Deze haak heeft veel voordelen, zoals gemakkelijk in gebruik, eenvoudig te bedienen en goede grip. Hierdoor is deze haak ook erg handig in het haken van houten tafels. Ook heeft de Guimpe haak een aantal voordelen op financieel vlak. Bijvoorbeeld: je verbruikt minder energie dan met andere haken, omdat de Guimpe haak minder snel verkleurt. Daarnaast is de Guimpe haak duurzaam, wat ervoor zorgt dat je langzaam maar zeker aan een nieuwe tafel gaat hangen.

Plaats een reactie