Paasmandje Haken (20+ Gratis Haakpatronen)

Pasen is de tijd van het jaar waarop we samen komen met familie en vrienden om te genieten van het begin van de lente. De meeste mensen doen dat met een paasontbijt, brunch of diner, maar je kunt ook paaseieren gaan zoeken of paaseieren rollen. Ga je paaseieren zoeken dan heb je een mandje nodig om de eieren in op te bergen. We hebben een aantal patronen voor een dergelijk paasmandje voor je verzameld.

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Er zijn tal van manieren om een paasmandje te maken. Een mandje is niet zo ingewikkeld om te haken. Ben je een wat meer ervaren haker dan kun je variëren met de steken. Voor een mandje is het bijvoorbeeld leuk om de mandensteek te gebruiken. Deze steek geeft het effect van een geweven mand. De breedte van de stroken bepaal je met het aantal stokjes dat je gebruikt. Kies je voor drie stokjes dan heb je een redelijk smalle baan, je kunt ook bredere banen maken met maximaal zes stokjes.

20+ Beste Paasmandje

1. Gehaakte paasmandjes

Met de paasdagen in zicht is het tijd voor een klein tussendoortje en moeten er even wat paasmandjes gehaakt worden om de eitjes in te doen. Want eitjes hebben we natuurlijk al lang in huis, jummie…

2. Paasmandje haken

Gratis haakpatroon voor Pasen – Paasmandje haken

3. Gratis haakpatroon voor Pasen

Gratis haakpatroon voor Pasen – Paasmandje haken

4. Last minute paasmandje haken

5. Last minute paasmandje haken

6. Haakpatroon Paasmandjes Kuiken en Paashaas

Een gratis Nederlands haakpatroon van paasmandjes. Wil jij deze paasmandjes ook haken? Lees dan verder over het Haakpatroon Paasmandjes Kuiken en Paashaas .

7. Haakpatroon Paasmandjes

Een gratis Nederlands haakpatroon van Paasmandjes. Wil jij deze paasmandjes ook haken? Lees dan verder over het Haakpatroon Paasmandjes .

8. Pieter Paasmandje werkbeschrijving A5

Dit ontwerp is van Anja Toonen en exclusief verkrijgbaar bij Haakpret. Kies je eigen kleuren om je eigen unieke Pieter Paasmand te haken!

9. Haakpatroon Klein Paasmandje | Gratis Haakpatronen | Haken voor Pasen

Met dit gratis haakpatroon haak je zelf een super schattig klein paasmandje, super leuk om vrienden of collega’s mee te verrassen!

10. Gratis haakpatroon van dit paasmandje paashaas

Dit leuke gehaakte paasmandje is gemaakt door Crochet Dreamz. De uitgebreide werkbeschrijving (wel in ENGELS) vind je hier: De link is niet klikbaar maar wel gewoon te kopiëren en plak dan in je bro

11. Gratis haakpatroon voor Pasen

Gratis haakpatroon voor Pasen – Paasmandje haken

12. Gratis haakpatroon: PAASMANDJE

Paasmandje gemaakt door Petals to Picots Klik hier voor het gratis haakpatroon

13. Gratis haakpatroon klein paasmandje

Met dit gratis haakpatroon haak je zelf een super schattig klein paasmandje, super leuk om vrienden of collega’s mee te verrassen!

14. De 10 leukste én GRATIS Pasen haakpatronen

Over een paar weken is het alweer Pasen! De hoogste tijd dus om in de haaknaald te klimmen en wat originele en leuke paashazen, kuikentjes en andere versieringen voor op de Paastafel bij elkaar te ha

15. Kleine paasmandjes

Van de week zag ik een leuk patroon van kleine paasmandjes staan op Freubelweb. Leek me wel heel leuk. Ik heb me laten inspireren door het patroon (m.a.w. een beetje van het patroon en een beetje van mezelf) en ben eraan begonnen. Heel makkelijk te maken en heel snel klaar. Ik heb er in een keer maar 3 gehaakt! Ideaal dus voor de chocolade-eitjes!! Maar het leek me ook wel leuk om hele kleine paasmandjes te maken om in de paastak te hangen! Zo gezegd, zo gedaan!! In dezelfde kleuren natuurlijk. Hangt wel leuk tussen de eitjes en de kuikentjes (met muts). 

16. Haakpret.nl

17. Paasmandje Haken

18. Ei-mandjes haken

Geïnspireerd door de eiwarmers van Amber’s Creaties heb ik een aantal ei-mandjes gehaakt. Leuk voor op de paastafel! Er past één (gewoon) ei in. Het (strijkkralen)patroontje van het haasje kwam ik op Pinterest tegen. De pin bestaat inmiddels niet meer, maar met de volgende foto kun je het goed zien. Ik heb de mandjes gehaakt met de mochila look-a-like haaktechniek. Dit combineert tapestry haken (informatie hierover vind je in dit bericht en dit bericht) met de yarn under in de achterste lus (zie dit bericht). Je kunt daarmee mooie symmetrische patronen maken. Voor de bodem ben ik begonnen met 8 vasten in een magische ring, en daarna heb ik steeds 8 steken gemeerderd, tot aan 48 steken. Door de twee kleuren af te wisselen kon ik steeds in elke kleur een meerdering maken. Heel handig. De eitjes heb ik twee jaar geleden bedacht en gemaakt. In dit bericht is het (gratis) patroon te vinden.

19. Last minute paasmandje haken

20. Gratis haakpatroon: PAASMANDJE

Kuiken paasmandje gemaakt door Annemarie Arts Klik hier voor het gratis haakpatroon op Wolplein

21. Gratis haakpatroon: PAASMANDJES

Paasmandjes gemaakt door Hello Yellow Yarn Klik hier voor het gratis haakpatroon

Plaats een reactie