Naaipatronen Konijn (16+ Gratis Patronen)

Kinderen zijn gek op knuffels en het is dan ook superleuk om er zelf een te maken. Dat kan zijn voor een verjaardag, of gewoon omdat het leuk is om een kind te verrassen. We hebben hier een aantal naaipatronen verzameld zodat je zelf een konijn kunt naaien. 

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Vani Bunny Sewing Tutorial | Sewing Pattern

Een konijnknuffel zal in de smaak vallen bij elk kind en het bovendien hartstikke leuk als kraamcadeau. Kies een vrolijk kleurtje om het konijn van te maken en ga aan de slag. Om deze knuffel te maken heb je niet zoveel technische kennis nodig, wel zitten er wat kleine onderdelen aan die je binnenstebuiten moet keren. Maar je zult zien dat het resultaat fantastisch is. Wil je een lekker zachte knuffel dan doe je er niet te veel opvulling in.

16+ Beste Naaipatronen konijn

1. Teddy Bear Tutorial and Pattern

Teddy Bear Tutorial and Pattern: With this pattern and tutorial you can make teddy bears our of pretty much any kind of fabric. For mine I used fleece because i wanted it to be very soft but you can use the normal animal fur fabric if you want. The pattern I made comes with letter…

2. Tutorial: Een Maileg konijn diy

Daar was ie dan, mijn eerste zelfgemaakt konijntje alla Maileg. Ik ben blij met het eindresultaat. Hij is gebaseerd op een konijntje van 23 cm. De eerste bewoner voor het grote poppenhuis. Het leek me beter om eerst maar niet al te klein beginnen, want hoe ik de micro moet maken….geen idee! Ik zal hieronder […]

3. Haken: Alexia het Konijn, gratis haakpatroon

Hierbij presenteer ik je ‘Alexia het konijn’. Dit haakpatroon heb ik zelf ontworpen en uitgeschreven en kun je gratis vinden in dit artikel.

4. Haakpatroon Suusje Konijn

Een gratis Nederlands haakpatroon van een konijn genaamd Suusje. Wil jij het zachte fluffy konijn Suusje ook haken? Lees dan snel verder

5. Haakpatroon Konijn Pitsy

Een gratis Nederlands van konijn Pitsy. Wil jij konijn Pitsy ook haken? Lees dan verder over het Haakpatroon Konijn Pitsy .

6. Verzamelde taille A-Line Rok 240 Nieuw konijn en hoed naaipatroon

Konijn en hoed naaipatroon 240 Bevat: Dekkingskaart Gedetailleerde stapsgewijze instructies Een gedrukte lijst van metingen en gedetailleerde informatie over benodigde hoeveelheden stof, elastische metingen, enz. Een afgedrukte stap voor stap foto instructiepagina Ik ben erg opgewonden om mijn nieuwe lijn van naaipatronen release! Ik heb geprobeerd om dit zo eenvoudig mogelijk te maken en ik maak deze de manier waarop ik het doe. En laten we eerlijk zijn… naaien is een passie en hoe makkelijker het is om dat te bereiken, hoe makkelijker het leven is en we niet zo gefrustreerd raken. Ik gebruik de werkelijke stof voor mijn patroon stukken en elk zal worden voorgesneden op de specifieke grootte gekozen en gelabeld per stuk. Dus niet meer overtollig tissue papier dat je nodig hebt om finagle met voor uren alleen maar om klaar te zijn. Het enige wat je hoeft te doen is trek de individuele patroon stukken, lag op uw stof van keuze, en aan de slag! Ik raad je aan om te investeren in een serger. Ik zal al mijn patronen met serged randen laten zien. Hoewel het niet nodig is, zou het een leuke aanvulling op uw naairuimte. Ik gebruik geen dure apparatuur. Ik gebruik de Singer Heavy Duty naaimachine en de Singer Serger. Beide zijn goedkoop en krijgen de klus te klaren. Dit patroon is voor een A-lijn Cut Gathered Waist Skirt EÉN PATROON PAST IN ALLE MATEN Patroon omvat en wordt geleverd in een prachtige duidelijke plastic hersluitbare zak voor opslag, omdat … dit is hoe ik mijn patronen op te slaan: Foto’s als volledige kostuums alleen als voorbeelden worden weergegeven. De chemise tops kunnen gemaakt worden met patroon 119. Dit is een nieuw project voor mij, dus alle input is welkom. Word lid van de Facebook-groep en blijf op de hoogte van nieuwe patroon releases, video tutorials, en aanmoediging van andere sluwe mensen zoals jij! Nogmaals bedankt voor al uw steun! Ik heb vele, vele patroonontwerpen die ik niet kan wachten om ter beschikking te stellen. Dus verspreid het woord en helpen om deze nieuwe onderneming van de grond! LoriAnn (LoriAnn) ALLE VERKOPEN ZIJN DEFINITIEF. Elk pakket is dubbel gecontroleerd en bevat de items die nodig zijn. Ik accepteer geen retourzendingen. Geen uitzonderingen. Metingen worden vermeld, kies de juiste maat.

7. Naaipatroon knuffel haas of konijn

Naaipatroon knuffel haas of konijn. Met dit gratis naaipatroon maak je snel en makkelijk een knuffel. Net zo groot als jij wil. Je kan de knuffel

8. Haken: Alexia het Konijn, gratis haakpatroon

Hierbij presenteer ik je ‘Alexia het konijn’. Dit haakpatroon heb ik zelf ontworpen en uitgeschreven en kun je gratis vinden in dit artikel.

9. Patroon knuffel konijn naaien en borduren

Patroon knuffel konijn en schaap naaien en borduren. Van een kennisje kreeg ik dit simpele patroon om een knuffel te maken voor onze tweeling. Voor Isa

10. Gebreid Konijn

Het patroon van dit schattige konijntje heb ik gevonden op: www.sarahyoude.com Het witte konijntje is 2…

11. Winter coat pattern by Sindeon on DeviantArt

12. Gratis konijn haakpatroon

Welkom bij dit gratis konijn haakpatroon. Een schattig konijntje gehaakt met alpaca garen. Hierdoor is hij lekker zacht. %

13. Haken: Alexia het Konijn, gratis haakpatroon

Hierbij presenteer ik je ‘Alexia het konijn’. Dit haakpatroon heb ik zelf ontworpen en uitgeschreven en kun je gratis vinden in dit artikel.

14. Speendoekje maan | Zand

15. Haken: Alexia het Konijn, gratis haakpatroon

Hierbij presenteer ik je ‘Alexia het konijn’. Dit haakpatroon heb ik zelf ontworpen en uitgeschreven en kun je gratis vinden in dit artikel.

16. Tutteldoek/speendoekje | Off white

17. Haken: Alexia het Konijn, gratis haakpatroon

Hierbij presenteer ik je ‘Alexia het konijn’. Dit haakpatroon heb ik zelf ontworpen en uitgeschreven en kun je gratis vinden in dit artikel.

Plaats een reactie