Pompoen Haken (13+ Gratis Haakpatronen)

De herfst is de tijd van vallende blaadjes en rijke oranje kleuren. Pompoenen passen ook perfect bij deze periode. Pompoenen zijn op hun grootst rond de herfst en in de Verenigde Staten worden ze al jaren gebruikt als decoratie tijdens Halloween. Er worden gezichten uit de pompoenen gesneden en er wordt een kaarsje in geplaatst zodat het er tijdens Halloween superspannend uitziet. 

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

In Nederland zien we ook steeds meer mensen die versiering neerzetten tijdens Halloween. Maar of je nu wel of niet Halloween viert, pompoenen zijn een hele leuke versiering voor de donkere herfst. Heb je zelf geen pompoenen in je tuin of wil je gewoon iets moois maken dan kun je ervoor kiezen om zelf pompoenen te haken. We hebben een aantal mooie patronen voor je verzameld zodat je vandaag nog aan de slag kunt. 

13+ Beste Pompoen

1. Herfsthaaksels (1): pompoenen

Door de leuke pompoenen die ik op diverse blogs voorbij zag komen, kreeg ik zin om ook wat herfstspulletjes te haken. De komende dagen laat ik steeds een ander herfsthaaksel zien, met een link naar het patroon er bij. Vandaag de vier pompoentjes die ik heb gemaakt. Ik heb ze in verschillende groottes gemaakt en in mooie herfstkleuren. De gele en groene kleur heb ik nog maar net. Ze zijn van Catania, goud en olijf. Echt mooie kleuren. Op verschillende plekken zijn patronen van pompoenen te vinden. Bijvoorbeeld bij The Slanted Life en bij de herfstpatronen van InHaken. Ze zijn niet moeilijk te maken!

2. Haakpatroon Pompoen

Een gratis Nederlands haakpatroon van een pompoen. Wil jij ook je huis opvrolijken deze herfst? Haak dan deze leuke pompoen!

3. Haakpatroon Pompoenen

Een gratis Nederlands haakpatroon van 2 vrolijke pompoenen. Wat zijn ze leuk voor de herfst zeg! Vrolijk ook jouw huis op en haak ze ook!

4. Pompoen haken large

5. Haakpatroon Pompoenen

Een gratis Nederlands haakpatroon van pompoenen. Wil jij deze pompoenen ook haken? Lees dan verder over het Haakpatroon Pompoenen .

6. Leuke pompoenen haken!

Nu we allemaal weer veel meer binnen zitten is het belangrijk het thuis gezellig te maken. Daarom in dit blog…

7. Pompoen | gratis patroon

Vandaag start bij mij de Halloween weken. Andere jaren deed ik niet zoveel met dit thema. Maar dit jaar heb ik een aantal prachtige gratis patronen die ik aan jullie kan geven. Ik doe regelmatig in…

8. Haakpatroon Pompoen

Een gratis Nederlands haakpatroon van een pompoen. Wil jij dit patroon ook haken? Lees dan verder over het haakpatroon pompoen.

9. Herfsthaaksels (7)

Ik kan nog heel lang doorgaan met het haken van herfstspulletjes, want er zijn zoveel leuke patroontjes te vinden! Maar voor nu vind ik het even genoeg. Bedankt voor al jullie leuke reacties de afgelopen week! Nog even alles bij elkaar: Links naar eerdere berichten: pompoenen/pumpkins, eikels/acorns, eikenbladeren/oak leaves, egels/hedgehogs, kastanjes/chestnuts en paddenstoelen/mushrooms.

10. Pompoen haken en de herfst

De herfst zit al weer een beetje in de lucht. Tijd om pompoenen te maken. Hier vind je voldoende patronen om een mooie pompoen te haken.

11. Making the Big Pumpkin

A lovely big pumpkin free crochet pattern for you to use for your fall decor. This lovely big pumpkin is easy to crochet and fun to use as a decoration.

https://nl.pinterest.com/pin/46513808643942783/

12. Haakpatroon Herfst Pompoentjes

Een gratis Nederlands haakpatroon van herfst pompoentjes. Wil jij deze pompoentjes ook haken? Lees dan verder over het Haakpatroon Herfst Pompoentjes .

13. Gratis haakpatroon: POMPOENEN

Klik hier voor het gratis haakpatroon van Martine de Regt Crochet Life om pompoenen te haken

14. Herfst Pompoentjes Haakpatroon! / Fall Pumpkin Crochetpattern!

( scroll all the way down to find the English Pattern!) Hoi allemaal! Het is oktober,heerlijk! Voor mij toch wel een van de fijnste ma…

Plaats een reactie