Breipatroon Damesvest [Gratis download]

Er gaat niks boven een heerlijk damesvest om tijdens de koude winterdagen lekker in weg te kruipen. Je kunt natuurlijk een vest kopen in de winkel, maar het is veel leuker om zelf je eigen damesvest te breien. We hebben de leukste breipatronen voor een damesvest hier voor je verzameld zodat je zelf aan de slag kunt. 

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Zomervestje/truitje Alma

Het maken van een damesvest is een leuk uitdagend werkje dat bestaat uit vier of vijf onderdelen. Je maakt eerst twee losse voorpanden, een achterpand en twee mouwen en breit die daarna aan elkaar. Het moeilijkste om te breien is het voorpand omdat je de randen mooi moet afwerken en eventueel ruimte moet laten om knopen in te zetten. Gelukkig is het maken van het achterpand weer een stuk makkelijker, omdat het voornamelijk een recht stuk is. Ondanks dat het een uitdagend project is zul je versteld staan van het mooie resultaat. 

7+ Beste Breipatroon damesvest

1. DROPS 69-8

2. Damesvest breien

2020 ben ik begonnen met iets moois breien voor mezelf!

3. Damesvest breien

2020 ben ik begonnen met iets moois breien voor mezelf!

4. Gratis breipatroon: VEST

Klik hier voor het gratis breipatroon van Victoria te Kloese (Pluskus) om dit mooie gebreide vest (kledingstuk) te maken Zelf kleding maken Vind je het superleuk om je eigen kleding te maken? Dat begrijpen wij bij Freubelweb maar al te goed en vandaar dat we ook een flink aantal gratis patronen voor je hebben verzameld […]

5. Gratis patroon “Bernadette”-vest

6. Damesvest met ajourpatroon breien

Met dit gratis breipatroon kan je een damesvest met ajourpatroon breien. Voor dit patroon heb je Scheepjes Stone Washed nodig. Geschikt voor gevorderden.

7. gratis breipatroon damesvest

Gratis Breipatroon damesvest in Katia Cotton – Cashmere

Plaats een reactie