Haaksteken Haken (17+ Gratis Haakpatronen)

Heb je interesse in haken dan is het handig dat je een aantal haaksteken kent. Om je op weg te helpen hebben we een paar haaksteken voor je bij elkaar gebracht waarmee je kunt oefenen. Begin je net met haken dan is het belangrijk dat je een aantal haaksteken kent. Allereerst moet je natuurlijk weten hoe je een opzetlus maakt. Zonder opzetlus kun je geen haakwerk maken. 

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Zo haak je...De Alpine steek ! Serie Haaksteken #keepitsimplehaken #hakenvoorbeginners

Andere steken die je absoluut nodig hebt zijn een losse, een vaste en een stokje. Als je die drie eenmaal onder de knie hebt kun je leren hoe je een meerdere maakt, maar ook een dubbel stokje, half stokje en halve vasten. Als je deze steken eenmaal kent is het handig om te weten hoe je een magische cirkel kunt maken. De magische cirkel heb je nodig om in de ronde te halen. Naast deze basissteken zijn er nog tal van andere steken waar je prachtige haakwerken mee kunt maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de popcornsteek of bolletjessteek.

17+ Beste Haaksteken

https://nl.pinterest.com/pin/539728336604894641/

1. Blog over haken, breien en meer

https://nl.pinterest.com/pin/500251471119593745/

2. Engelse patronen haken!

Engelse patronen haken! Tips en schema’s om het haken van Engelstalige patronen te vergemakkelijken. Met garentabel en vertaalschema.

3. Haken voor Complete Beginners

Leren haken? Bekijk dan onze videos met álle basissteken, uitgebreide info over de soorten garen, uitleg van afkortingen en hoe je haakpatronen kunt lezen

4. De Alpinesteek haken

Ik ben een groot fan van de Alpinesteek en eigenlijk van elke steek die gebruik maakt van een Reliëfstokje.…

5. Gratis Lama haakpatroon

Nederlandse vertaling van Loki de Lama van Jess Huff, tof haakpatroon voor een lama knuffel. Haak dit dier en nog meer dan 20 andere grote dierknuffels. Geschikt voor beginners. Eenvoudige uitleg. Zonder afkortingen.

6. Haakpatroon ASN Eekhoorn

Een gratis Nederlands haakpatroon van een eekhoorn. Wil jij deze ASN Eekhoorn ook haken? Lees dan verder over het Haakpatroon ASN Eekhoorn .

7. Crochet For Beginners

8. Wafelsteek haken, echtstudio haaktip!

Wafelsteek haken – gratis haakpatroon voor een decoratieve haaksteek. Zeer geschikt voor het haken van babydekens en ledikantdekens.

9. Haakpatroon dekentje met stoere structuur

Op het eerste gezicht lijkt deze gehaakte deken misschien moeilijk te haken, maar als je eenmaal door hebt hoe de steken werken, dan blijkt het reuze mee te vallen. Door de structuur krijg je een lekkere stoer uitstraling. Deze uitvoering is 112cm x 78cm, maar je kunt hem natuurlijk zo groot of zo klein maken als je wilt.

10. Wafelsteek haken, echtstudio haaktip!

Wafelsteek haken – gratis haakpatroon voor een decoratieve haaksteek. Zeer geschikt voor het haken van babydekens en ledikantdekens.

11. De weefsteek haken, hoe doe je dat?

Hou je van pannenlappen haken? Dit is een gehaakte pannenlap in weefsteek. Een weefsteek haken is niet moeilijk. Bekijk het filmpje!

12. Gehaakte deken patroon

Alle patronen voor een gehaakte deken op een rijtje! Patronen gehaakte deken, gratis patroon deken haken.

13. Crochet new stitch

14. Zandsteek

Leer hoe je de Zandsteek kunt haken en hoe je aan de zijkanten kunt meerderen en minderen.

15. De Suzette steek haken

16. WORKSHOP Tunische haaksteken | mijnsite

Ik ben een creatieve duizendpoot die graag bezig is met haken, naaien, knutselen, experimenteren met foto’s, evenementjes organiseren

17. Windspinner haken

| Haakpatronen van Haked.nl | Haked.nl altijd unieke, leuke, betaalbare haakpatronen |

18. Haken: Alexia het Konijn, gratis haakpatroon

Hierbij presenteer ik je ‘Alexia het konijn’. Dit haakpatroon heb ik zelf ontworpen en uitgeschreven en kun je gratis vinden in dit artikel.

1 gedachte over “Haaksteken Haken (17+ Gratis Haakpatronen)”

Plaats een reactie