Ijsje Haken (17 Gratis Haakpatronen)

Wil je echt iets unieks haken om cadeau te doen aan een kind, of gewoon voor jezelf? Haak eens een ijsje. Wijzelf vinden het heel grappig om haakwerkjes te maken van voorwerpen, planten of etenswaren die normaal niet gehaakt zijn. Het heeft iets grappigs en speels. Je kunt er bovendien van alles mee. Maak je een groot ijsje met een gezichtje dan kun je hem gebruiken als knuffel of kussen.

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Nl

EASY Amigurumi Ice-Cream ūüć¶

Enjoy this pattern with a super cute special guest at the end!!! ~Crochet Playlists~ Crochet Animals and Keychains;¬†… Lees alles

Maak je kleine ijsjes dan kun je hier magneten of sleutelhangers van maken. Hartstikke leuk als bedankje of herinnering voor een kinderfeestje. Ook leuk is om van het Ijsje speelgoed te maken. Dit kun je doen door een hoorntje te haken en een los bolletje ijs. Vervolgens bevestig je een touwtje aan het bolletje ijs en het hoorntje. De opdracht is om het bolletje ijs in het horentje te wippen. Superleuk om te doen en heel goed voor de motoriek van kinderen. 

7+ Beste IJsje patronen

1. Haakpatroon Ijsjes

In dit haakpatroon kun je stap voor stap leren hoe je 8 schattige ijsjes kunt haken. Volg de instructies om de ijsjes te maken en laat je creativiteit de vrije loop door ze te verven in verschillende kleuren. Haak je eigen set van 8 ijsjes voor een verfrissende toevoeging aan je huis.

2. Haakpatroon Kinder Ijsjes

In dit gratis haakpatroon kun je stap voor stap leren hoe je schattige ijsjes in de vorm van kinder ijsjes kunt haken. Volg de instructies om de ijsjes te maken en laat je creativiteit de vrije loop door ze te verven in de kleuren van de bekende kinder ijsjes. Haak je eigen set van deze leuke ijsjes voor een vrolijke toevoeging aan je huis.

3. Gratis Gehaakte Sleutelhanger Patroon – Ijshoorntje

In dit haakpatroon kun je leren hoe je een sleutelhanger in de vorm van een ijsco met een haaknaald kunt maken. Het is een leuk en snel project, perfect om bij het zwembad te doen. Deze kleine haaksleutelhangers zouden ook leuk staan op een rugzakje of tas. Of laat de ketting achterwege en gebruik ze als decoratie. Lees verder om het haakpatroon van de ijsco-sleutelhanger te ontdekken.

4. Haakpatroon Ijsje

In dit gratis haakpatroon kun je stap voor stap leren hoe je een schattig ijsje kunt haken. Volg de instructies om het ijsje te maken en laat je creativiteit de vrije loop door het te verven in je favoriete kleur. Haak je eigen ijsje voor een verfrissende toevoeging aan je huis of als leuk cadeautje. Lees verder om het haakpatroon te ontdekken.

5. Haakpatroon Ijsje & Cupcake

In dit mini haakpatroon van Feli leer je stap voor stap hoe je een schattig ijsje en cupcake kunt haken. Maak ze als sleutelhanger of voor in een poppenhuis. Laat je creativiteit de vrije loop door ze te verven in verschillende kleuren. Volg het patroon om je eigen ijsje en cupcake te haken.

6. Sleutelhanger Ijsje

Welk sleutelhanger past bij je ijsje? Wil je een mooi en functioneel ijsje haken? Dan is een sleutelhanger het juiste accessoire! Hier vind je onder andere sleutelhangers in verschillende kleuren, maten en materialen. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een metallic sleutelhanger of een stevige houten variant. Wij adviseren je om na te gaan of deze sleutelhanger past bij het ijsje dat je wil haken. Vul dan even in onze online winkel je ijsje haken naam in en we tonen jou de beste mogelijkheden aan.

7. Haakpatroon Ijsje

In dit gratis haakpatroon kun je leren hoe je een schattig ijsje kunt haken. Volg de instructies om het ijsje te maken en laat je creativiteit de vrije loop door het te verven in je favoriete kleur. Haak je eigen ijsje voor een verfrissende toevoeging aan je huis of als leuk cadeautje. Lees verder om het haakpatroon te ontdekken.

Plaats een reactie