Inktvisjes Haken (19+ Gratis Haakpatronen)

Kinderen vinden inktvisjes geweldig als knuffel. Zeker nu iemand bedacht heeft om inktvisjes te maken die binnenstebuiten gekeerd worden. Deze inktvisjes hebben aan de ene kant een boos gezichtje en aan de andere kant een vrolijk gezichtje. De inktvisjes werden in eerste instantie gebruikt door kinderen die niet zo goed kunnen communiceren en de inktvisjes gebruiken om hun humeur aan te duiden. Maar tegenwoordig hebben heel veel kinderen deze inktvisjes.

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Inktvis haken: Hoe haak je een sleutelhanger inktvisje (zet de ondertitels aan) - (deel 1 van 2)

Inktvisjes zijn sowieso hele leuke knuffeldieren die je redelijk eenvoudig zelf kunt maken. We hebben een aantal patronen voor het haken van een inktvisje voor je verzameld. Kies vervolgens een leuk kleurtje garen en je kunt zelf aan de slag. 

19+ Beste Inktvisjes

1. Haakpatroon Octopus

Een gratis Nederlands haakpatroon van een octopus. Wil jij deze octopus ook haken? Lees dan verder over het Haakpatroon Octopus .

2. Gratis haakpatroon inktvisjes

3. Inktvisjes haken of breien voor couveusekindjes

Inktvisjes haken of breien voor couveusekindjes is een project dat oorspronkelijk in Denemarken is ontstaan. Nu ook in Nederland: Kleine inktvisjes.

4. Inktvisjes haken

Twee nichtjes kwamen laatst een nachtje bij ons logeren. Toen ik thuis kwam, waren ze er al. Direct kwam de jongste (3 jaar) op me af lopen …

5. Inktvisjes

Hallo! Op diverse blogs heb ik al een paar leuke inktvisjes langs zien komen. Deze worden gehaakt voor baby’tjes die te vroeg geboren w…

6. impressie van de inktvisjes die mensen haken en breien met een hart voor couveusekindjes

7. Inktvisjes haken

inktvisjes voor couveusekindjes

8. Keuren van inktvisjes voor couveusekindjes: hoe doe je dat?

Keuren van inktvisjes voor couveusekindjes, hoe doet een ambassadrice dat? Je kan het hier stap voor stap even volgen. Keuren is zeer belangrijk!

9. Kleine inktvisjes

10. Hulp bij het haken

Het is gebleken dat er tijdens het haken en breien veel vragen ontstaan. Maar we zijn er om elkaar te helpen. Daarom is de Facebook groep opgericht: Inktvisjes voor couveusekindjes haken. Dat is helaas een besloten groep, dus je moet er eerst lid van worden voordat je met je vragen terecht kunt. Het was niet …

11. Gratis haakpatroon inktvisjes

12. Lelystad

Plaats een reactie