Beanie Haken (10+ Gratis Haakpatronen)

Een beanie is een van de populairste mutsen die er zijn. Het aansluitende dopmutsje kun je bij elke outfit dragen en houd je lekker warm tijdens de warme wintermaanden. Het mooie aan een beanie is bovendien dat je hem heel snel en eenvoudig kunt haken. Om je op weg te helpen hebben we een aantal haakpatronen voor je verzameld. 

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Beanie Haken #40 RECHTSHANDIG

Het haken van een beanie is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Je hebt er ongeveer een bol garen voor nodig, haaknaalden, steekmarkeerders en een stopnaald. Als de muts eenmaal af is en je hebt nog garen over dan kun je een pompon maken om de beanie helemaal af te maken. Wil je liever een andere soort pompon of heb je geen garen meer dan kun je er ook een kopen in de winkel. Kies voor een beetje meer elegantie, bijvoorbeeld voor een pompon van nepbont.

7+ Beste Beanie

1. Hippe beanie haakpatroon

Op veler verzoek via mijn instagram account (volg je me daar al?): Hier het patroon van de beanie! Benodigdheden: 1 bol royal van de zeem…

2. Eenvoudige gehaakte muts: gratis haakpatroon in 3 maten + video

Leer hoe je deze eenvoudige gehaakte muts maakt voor peuters, kinderen en volwassenen met mijn gratis haakpatroon + video tutorial

3. Argyle Beanie & Slouch

Learn how to crochet a classic argyle beanie & slouch hat by using basic crochet stitches. Choose from 2 hat band options and 2 popular hat lengths.

4. Haken: Mijn eerste muts, een Beanie (super simpel)

Na al diverse sjaals en omslagdoeken te hebben gehaakt was het tijd voor een bijpassende muts. Ik maakte een super makkelijk muts geschikt voor beginners.

5. Basic Back Loop Beanie: Free Crochet Pattern (7 sizes)

Looking for a beginner friendly beanie pattern? this Basic Back Loop beanie is for you! From newborn to adult, and easy enough for the novice crocheter.

6. Cat Ear Beanie ~ The Binx Kitty Hat~ Free Pattern Cactus & Lace Designs

A super cute and easy Cat Ear Beanie made from a rectangle, The Binx Kitty Hat is a Free Pattern here on the blog!

7. Mutsen haken met Halve Vaste!

De mutsen haak en breitijd is duidelijk aangebroken; er wordt in onze winkel druk gezocht naar het perfecte wolletje voor een passende muts. Gelukkig is er een groot aanbod van diverse garens; de Myboshi nr 1 is erg populair vanwege […]

Plaats een reactie