Kindermuts Haken (12 Gratis Haakpatronen)

Met de winter voor de deur is het belangrijk dat kinderen goed aangekleed de deur uit gaan. Een lekker dikke winterjas, een sjaal, wanten en natuurlijk een kindermuts kunnen niet ontbreken. Je kunt heel eenvoudig zelf een kindermuts haken. Als je de basissteken van het haken onder de knie hebt dan kun je ook een kindermuts haken. 

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Muts Stella Gehaakt (nederlands)

Muts Stella gehaakt (Nederlands)

Beschrijving. Lees alles

Kies voor een vrolijk kleurtje waarmee je kind op straat extra opvalt. Je kunt je zoon of dochter ook betrekken bij het proces en samen de kleuren uitkiezen van de nieuwe muts. Je kunt ze ook zelf de pompon laten maken om op de muts te zetten. Hiermee maak je de muts persoonlijk. Als je kind aan de muts gehecht is zullen ze hem niet zomaar kwijtraken. Gebruik het liefst garen die niet te veel kriebelt want daar hebben kinderen een hekel aan. 

7+ Prachtige Kindermuts patronen

1. Haakpatroon Warme Kindermuts

Met dit leuke haakpatroon kun je een warme kindermuts maken die perfect past bij elke kledingstijl. Met de heldere stap-voor-stap-instructies kun je gemakkelijk aan de slag, zelfs als je net begint met haken. Wil je deze warme kindermuts ook maken? Download dan nu het gratis haakpatroon en je bent klaar om te beginnen!

2. Kleurrijke Perumuts

Ellen Kegels heeft speciaal voor La Maison Victor een vrolijke versie ontworpen van haar kindermuts ‘Mixed Peru Deluxe Kids’ uit haar boek ‘Goed gemutst’. Met behulp van haak- en maasnaalden in maat 5,5 kun je de muts maken voor kinderen van 1 tot 3 jaar (48 steken, 14 cm lang), 4 tot 7 jaar (50 steken, 16 cm lang) en 8 jaar en ouder (52 steken, 17 cm lang).

3. Muts Haken

Kindermuts haken Het is belangrijk om altijd goed te mutsen als je kinderen bij de kermis gezelschap wilt houden. Want wat er ook gebeurt, ze moeten altijd veilig en beschermd zijn. Hieronder zijn een aantal tips over hoe je je kinderen mooi kan mutsen: – Laat je kinderen niet alleen maken van hun mutsje, maar ook helpen met het optillen en afneemen. Zo voorkomen ze dat de muziek in hun nek blaast. – Doe altijd eerst een beetje in de verwarring! Voordat je je kinderen toespreekt, laat ze dan even wennen aan het idee dat ze gekleed worden als iemand anders. En probeer ook eens iets anders uit dan hun gewoonte broek of jurk te dragen. – Probeer altijd een neutraal materiaal voor hen te vinden, want zo voorkomen ze dat ze opvallend uitzien in hun mutsje. Geef hen daarnaast ook advies

4. Zelf een Muts Haken? Een Gratis Patroon Vind je Hier

Kindermuts haken is een leuke manier om je eigen muts te maken. Hieronder vind je gratis patronen voor kindermutsjes. Doe je favoriete muziek op en haal je kindermuts eruit! Je kunt een Kindermutsje in verschillende kleuren en maten maken. Je hebt ook de keuze uit een zwarte, bruine of witte muts. Het is gemakkelijk om de patronen zelf te printen of te downloaden op www.printemuts.nl. Wil je meer weten over hoe je een Kindermutsje kunt maken? Dan kan je terecht op www.kidsmutzinfo.nl. Hier vind je alle informatie over kindermutsjes en wat ze kunnen doen voor jouw figuur en look!

5. Gehaakte Kindermuts Met Sjaal

, wafelsteek kindermuts. Met dit ruime aanbod aan haakpatronen en haakbeschrijvingen voor kindermutsen en sjaals, kun je eenvoudig een uniek en stijlvol item maken voor je kind. Of je nu een gehaakte kindermuts met sjaal of een pompoen wilt maken, je kunt alle items maken met een gratis haakpatroon en een wafelsteek.

6. Stoere Muts Haken op de Simpelste Manier

Mijn zoon is dolblij met de muts die ik voor hem gemaakt heb; hij is heerlijk warm en heeft een perfecte pasvorm. Als bonus heeft hij ook nog een stoere uitstraling!

7. Gratis Haakpatroon: Kindermuts

Kindermuts haken gratis Wil je een kindermuts haken? Dan is het gratis! Op deze pagina vind je alle informatie over hoe je gratis een kindermuts kunt haken. We geven tips over wat je moet doen en wat je niet mag laten doorschemeren. Heb je vragen of opmerkingen? Laat ze ons dan weten in de comments! Hoe kan ik gratis een kindermuts haken? Als jij al eens eerder jurkjes of mantels hebt gedaan, weet je heel goed dat het niet zo moeilijk is om ze te haken. Je hoeft alleen maar te kijken naar de instructies die bij elke productie staan. Je kunt ook altijd helpen met het strijken van de zijden. Je hebt hierdoor ook geen zorgen meer dat het pakje nat raakt als het droog is. Wanneer ben ik klaar om mijn kindermuts te haken? Je bent klaar om je kindermuts te haken wanneer alles aansluit en er geen ongelukken meer mog

Plaats een reactie