Breipatroon Spencer [GRATIS]

Spencers zijn weer helemaal hip. Vroeger was het een kledingstuk dat vooral gedragen werd door oudere heren, maar die tijd is helemaal voorbij. Mannen, vrouwen en kinderen dragen steeds vaker een spencer voor een mooie stoere look. Draag de spencer met een mooie witte blouse eronder en een Engelse pet met eronder een mooie pantalon en een paar stoere schoenen zoals Dr. Martens en de look is helemaal af. 

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

GRATIS BREIPATROON ZOMERTRUITJE met tutorial

We hebben een aantal leuke breipatronen voor spencers voor je verzameld zodat je er zelf mee aan de slag kunt. Het maken van een spencer is ook heel goed geschikt voor mensen die nog niet zoveel ervaring hebben met breien. Doordat het breiwerk geen mouwen heeft is het makkelijker te maken. Kies voor een eenvoudige ribsteek of maak een spencer met een kabelpatroon voor een nog elegantere look. Hiervoor heb je alleen een paar kabelbreinaalden met een deuk nodig. Hiermee kun je de kabels eenvoudig om elkaar heen draaien. 

7+ Beste Breipatroon spencer

1. Chunky Spencer

2. Haakpatroon Spencer

Een gratis Nederlands haakpatroon van een spencer. Wil jij deze spencer ook haken? Lees dan verder over het Haakpatroon Spencer .

3. Chunky Spencer

4. DEBARDEUR BREIEN

5. Knitting pattern checkered spencer by woodwoolstool ENGLISH

6. “Tropico” zomer truitje breien

Nou hier is dan het patroon van het zomertruitje, gemaakt met het garen Tropico van Lana Grossa. Ik heb gebruik gemaakt van een patroon van Lana Grossa, maar natuurlijk heb ik daar weer mijn eigen …

7. Spencer breien gratis patroon_resize

Bezoek het bericht voor meer.

Plaats een reactie