Interlocking Haken (16 Gratis Haakpatronen)

Interlocking haken is een manier om verschillende kleuren door elkaar te weven zodat je leuke motiefjes krijgt. Interlocking haken wordt ook wel dubbel haken genoemd. De motiefjes die ontstaan zijn van beide kanten te bekijken. Aan elke kant heeft een andere kleur de boventoon. Daarom is het een leuke haaktechniek om te gebruiken voor bijvoorbeeld een placemat, pannenlap of plaid. 

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Tutorial: Interlocking haken

Wolplein.nl | Interlocking haken tutorial

Correctie: Je haakt deze techniek steeds met stokjes en losse, geen dubbelstokjes! Lees alles

Bij interlocking haken maak je hokjes bestaande uit stokjes en lossen. Je kunt het zien als twee losse filethaakwerkjes die je op hetzelfde moment maakt. Je haakt de stokjes door de hokjes heen waardoor die in elkaar gehaakt worden, vandaar interlocking. We hebben een aantal patronen voor je verzameld zodat je zelf aan de slag kunt met deze unieke haakmethode. 

6+ Beste Interlocking patronen

1. Interlocking Haken Met Wolplein

De interlocking haken van het Wolplein zijn prachtig getegeld door de kleuren die ze in elkaar overlappen. Hierdoor ontstaat er een mooie, authentieke uitstraling. Het Wolplein is een plek waar je rustig kunt wandelen of fietsen en je ook prima kunt lunchen. Door deze interlocking haken zorgt het Wolplein ervoor dat je altijd op de hoogte bent van hetgeen er gaande is.

2. Makkelijk Interlocking Crochet™ Patroontekeningen Lezen

Het Makkelijk Interlocking Crochet™ patroontekeningen lezen is een vrij eenvoudige manier om crochet te kunnen gebruiken. Je kunt het patroontekening aflezen en dan kan je het makkelijk in je haken of knit Progressions aanbrengen. Je bepaalt zelf hoe groot je tekening moet zijn en je kan er ook meerdere laten zien. Er zijn veel tutorials beschikbaar over het lezen van interlocking crochet patroontekeningen, maar we adviseren je om eerst even te experimenteren voordat je beginnen wilt met de haken of knitteren. Dat helpt je het beste te ontdekken wat goed gaat op basis van jouw voorkeuren en ervaring.

3. Vaatdoekjes Dubbelhaken (interlocking Crochet)

Ik ben erg benieuwd naar ervaringen met zelfgehaakte vaatdoekjes. Is het prettig om mee te werken en hoe ziet het er na een wasbeurt uit? Ik heb zelf al een aantal vaatdoekjes gehaakt met normaal haakkatoen en heb hier veel plezier aan beleefd.

4. Vaatdoekjes Dubbelhaken (interlocking Crochet)

Vaatdoekjes dubbelhaken (interlocking crochet hooks) Vaatdoekjes dubbelhaken zijn erg handig om je vaatwasser te bedienen. Ze hebben een dubbel haken systeem dat je gemakkelijk kunt in- en uitvouwen. Je kunt ze ook gebruiken om je werk in de wasmachine te doen of om je slaapkamer op te ruimen. Wij hebben 4 verschillende soorten van vaatdoekjes dubbelhaken voor je samengesteld: 1. Crochet Hook Interlocking Hacked (Dubbelsnaar) – Dit is een haakmodel dat bestaat uit twee snaren die elkaar overlappen. Het is perfect voor vaatdoekjes en andere projecten die meteen samengevoegd moeten worden, zoals het plukken van bloemen of het snijden van fruit. 2. Crochet Hook Double Hacked (Doppelsnaar) – Dit model is gevarieerd in dat er een onder- en bovensnare zijn. Het is ideaal voor vaatdoekjes en andere projecten die meerd

5. Vaatdoekjes Dubbelhaken (interlocking Crochet)

#dubbelhaken #freestyle #tutorial #allesoverhaken Het leuke aan deze gratis werkwijze van Tanis Galik is dat je een vaatdoekje met dubbelhaken kunt maken met behulp van draadenpapier. Je kunt zelfs een interlocking-techniek gebruiken om een uniek patroon te creëren. Neem de tijd om de freestyle tutorial te bekijken en je kunt meteen aan de slag met allerlei creatieve haakprojecten!

6. Interlocking Haken Haken Handleiding

Haken is een leuke en creatieve manier om je tijd te besteden. Met deze tutorial leer je de basisprincipes van interlocking, mozaïek en crochet. Volg de stappen en leer hoe je je eigen unieke projecten kunt creëren!

Plaats een reactie