Kransen Haken (20 Gratis Haakpatronen)

Er zijn heel wat redenen om een krans te haken. Traditioneel zien we ze met name tijdens kerst en Pasen, maar tegenwoordig zie je ook prachtige kransen die voor de seizoenen staan. Je kunt de kransen zo simpel of ingewikkeld maken als dat je zelf wil. 

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Haken

Haken - tutorial #151: krans omhaken

Het is een korte tutorial geworden: hoe kun je een krans omhaken? Lees alles

Ben je nog niet zo ervaren in haken dan is de eenvoudigste manier om een bestaande krans te gebruiken zoals een krans van piepschuim of taken. Hierop kun je gehaakte objecten plaatsen. Voor Pasen kun je bijvoorbeeld een paashaas, wortels en bloemetjes bevestigen. Voor kerst kun je hulstblaadjes, kaarsjes, kerstklokken en kerststerren gebruiken. We hebben een aantal patronen voor je verzameld zodat je er zelf mee aan de slag kunt. 

7+ Beste Kransen patronen

1. Decoratie Haakpatronen

Kransen zijn een decoratieve en leuke manier om elke ruimte in je huis op te fleuren. Haakpatronen voor kransen zijn overal te vinden, of je nu online of in boeken zoekt. Als je net begint met haken, dan zijn er simpelere patronen beschikbaar. Er zijn ook veel verschillende soorten en stijlen van kransen die je kunt haken, dus er is vast wel een patroon dat perfect bij jouw smaak past.

2. Haakpatroon Winterkrans

Wanneer je denkt aan winter, denk je misschien aan sneeuw en kou. Maar er is ook een andere kant van winter: het is een tijd van vreugde en blijdschap. Een tijd waarin we bij elkaar komen om te vieren. En wat is een feestje zonder decoratie? In dit artikel leer je hoe je een prachtige winterkrans kunt haken. Een winterkrans is een mooie manier om je huis te versieren voor de feestdagen. Het is ook een leuk project om te haken, omdat je veel verschillende patronen kunt gebruiken. In dit patroon gebruiken we eenvoudige steken om een textuur te creëren die lijkt op sneeuw. Benodigdheden: – Haaknaald in maat 4 mm – Wol in de kleur wit – Schaar Aan de slag: 1. Begin met het maken van een magic ring. Haak 12 lossse steken in de ring (lbst). 2. Trek de

3. Forte Boek

In dit artikel leer je hoe je een krans met bloemen haken kunt. Dit is een eenvoudig project waarmee je in een paar uur klaar bent. Je hebt hiervoor nodig: -Garen in verschillende kleuren -Haken -Naalden -Scissors Volg deze stappen om je krans te haken: 1. Begin met het maken van de bloemen. Haak rondjes met verschillende kleuren garen tot je bloemen hebt die ongeveer 2 inch (5 cm) groot zijn. Maak ongeveer 10 bloemen. 2. Knip een lange draad van het garen af en maak er een lus mee. Draai de lus vast met een andere draad en knip de uiteinden van beide draden af. Dit is nu het midden van je krans. 3. Maak nu de takken voor de krans door langere draden af te knippen en deze vast te maken aan het midden van de krans. Zorg ervoor dat de takken niet al te dik zijn

4. Winterkrans, Leuke Decoratie-idee om je Huis op Te Vrolijken

De winter is een donkere en koude tijd van het jaar, maar dat betekent niet dat je huis ook donker en somber hoeft te zijn. Een leuke manier om je huis op te vrolijken is door een winterkrans te maken. Winterkransen zijn een eenvoudige en leuke decoratie die je zelf kunt maken met wat materiaal dat je waarschijnlijk al in huis hebt. Om een ​​winterkrans te maken, heb je nodig: – 1 meter stevig karton – 1 rol plakband – 1 paar scissors – Decoraties naar keuze (bijvoorbeeld: ribbon, kerstballen, lint, etc.) Instructies: 1. Knip het karton in de helft om twee cirkels van 50 cm te maken. 2. Plak de twee cirkels aan elkaar met plakband. Zorg ervoor dat je goed perst zodat het stevig vastzit. 3. Begin met het versieren van je krans door er ribbon of lint overheen te winden.

5. Mijn Boek “kransen Haken”

Mijn boek “Kransen haken” is een leuk boek over het haken van kransen. In dit boek vind je alles wat je nodig hebt om te beginnen met het haken van kransen, zoals: -Een uitgebreide uitleg over de basissteken die je nodig hebt om kransen te haken; -Een stap-voor-stap uitleg over hoe je eenvoudige en complexere kransen kunt haken; -Meer dan 25 unieke kransontwerpen om uit te kiezen, met verschillende moeilijkheidsgraden; -Inspirerende foto’s van alle haakprojecten in het boek.

6. Gehaakte Slang van Restjes Garen

et zijn talloze patronen te vinden, waardoor je met enkele draadjes misschien wel een hele collectie kunt maken.

7. Kransen Haken

Kransen haken is een leuke en eenvoudige manier om je huis te versieren voor de feestdagen. Er zijn veel verschillende soorten kransen die je kunt maken, dus er is voor ieder wat wils. In dit artikel laten we je zien hoe je een eenvoudige kerstkrans kunt haken. Om te beginnen heb je nodig: -Een haaknaald -Wol (rood, groen en wit zijn traditionele kerstkleuren, maar je kunt natuurlijk ook andere kleuren gebruiken als je dat liever doet) -Kralen of versieringen (optional) Instructies: 1. Begin met het maken van een magische ring met behulp van je haaknaald en wol. 2. Haak 24 vasten in de ring (12 per kleur). Dit is het aantal vasten dat je nodig hebt om de krans rond te maken. Als je meer of minder vasten maakt, dan zal de krans groter of smaller worden. 3. Verwijder de ring en

Plaats een reactie