Eenvoudig Breipatroon Babymutsje Met Oortjes [Tutorial]

Een babymutsje is een superleuk kraamcadeau voor kersverse ouders en hun baby. Niet alleen is het superschattig, het is ook nog eens praktisch. Als een babytje net geboren is moet het zeker een dag een mutsje op. Babytjes verliezen namelijk de meeste warmte via hun hoofdje. Na de eerste dagen is een mutsje alleen nodig als een baby het te koud heeft. Je kunt dit het beste voelen in de nek. Voelt het nekje frisjes dan heeft de baby het waarschijnlijk te koud het dragen van een mutsje is dan aan te raden. Als het nekje van de baby juist warm en klam aanvoelt, heeft het babytje het juist te warm. 

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Kruidvat - Muts met oortjes breien

Kortgezegd, een babytje heeft in de eerste maanden dus regelmatig een mutsje nodig. En wat is er leuker dan een babymutsje met oortjes? Deze mutsjes zijn superschattig en bovendien heel makkelijk te breien. We hebben een paar mooie breipatronen voor babymutsjes met oortjes hier voor je bij elkaar gebracht. Kies één van deze leuke breipatronen en maak binnen een handomdraai een superschattig babymutsje als kraamcadeau. 

6+ Beste Breipatroon babymutsje met oortjes

1. Breipatroon Babymuts met oortjes

2. Gehaakte berenmuts met patroon

Gratis haakpatroon voor een warme kindermuts. Een berenmuts met oortjes en een warme hals maken is niet heel ingewikkeld.

3. Babymutsje breien met oortjes

Met dit gratis breipatroon kun je een babymutsje breien met oortjes. Het mutsje lijkt op een hondje en ziet er geweldig uit.

4. Baby-mutsje

5. Herfst / Winter

6. Babymuts breien van een aapje

Met dit gratis breipatroon kun je een babymuts breien van een aapje. Hartstikke leuk voor de feestdagen of gewoon in de winter. Kijk snel voor het patroon.

Plaats een reactie