Poncho Volwassenen Haken (13 Gratis Haakpatronen)

Er zijn heel wat mooie kledingstukken die je zelf kunt haken. Om jezelf warm te houden kun je onder andere kiezen voor een jas, sjaal of vest. Maar heb je wel eens aan een poncho gedacht? Een poncho is een heerlijk warm kledingstuk dat je makkelijk over je andere kleding aan kunt trekken. Wil je snel even naar de brievenbus lopen dan schiet je de poncho even snel aan zodat je het niet koud krijgt.

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Poncho Met Colkraag Rechtshandig

Poncho met Colkraag #41 RECHTSHANDIG

Facebookgroep: Mbym Haken Enzo mbymhakenenzo.blogspot.com : Patronen. Lees alles

Maar op koude dagen kun je de poncho ook gewoon binnen aan. Heerlijk voor als je met een boek of haakwerk voor de kachel wil kruipen. Met behulp van onze haakpatronen kun je zelf je eigen poncho haken. Kies voor een paar vrolijke kleurtjes of kies voor wit, grijs of zwart zodat je de poncho goed kunt combineren.

7+ Poncho volwassenen patronen

1. Haakpatroon Poncho Volwassenen Haken door Claudia Gonzalez

Ieder jaar als de herfst aankomt, kunnen we niet wachten om te gaan haken! Het is tijd om onze favoriete poncho’s te maken en we hebben dit jaar een prachtig patroon voor je. Dit is een poncho voor volwassenen die je in een uurtje kunt haken. Het is gemaakt van een mooie, dikke wol en is perfect voor koudere dagen. Je kunt het ook maken in een lichter garen voor de lente en de zomer. Claudia Gonzalez heeft dit fantastische patroon ontworpen en we kunnen niet wachten om het te delen met jullie!

2. Poncho Met Colkraag

Met deze poncho met colkraag heb je een warme, unieke look voor de koude wintertijd. Je hebt hiervoor alleen een haaknaald, 6 bollen acryl van de Zeeman en het patroon nodig. Succes gegarandeerd!

3. Hoeveel Bolletjes Wol Heb je Nodig?

Hoeveel bolletjes wol heb je nodig voor een poncho? Dat hangt af van de gewenste maat en de dikte van de wol. Een poncho is gemiddeld een halve meter breed en een meter lang. Voor een poncho in maat S heb je ongeveer 300 gram wol nodig, voor maat M ongeveer 400 gram en voor maat L ongeveer 500 gram.

4. Nl Patroon/tutorial Hoe een Te Maken

Volg dit patroon/tutorial om een poncho voor volwassenen te haken. Je hebt hiervoor nodig: -Een haaknaald in maat 4 of 5 -Acrylgaren in de kleur(en) naar keuze – eventueel een stopnaald Haak 84 steken op met je haaknaald en sluit dan af met een slipstitch. Dan haak je in de tweede laag weer 84 steken op en sluit af met een slipstitch. Haak dan in de derde laag weer 84 steken op, maar laat nu 4 steken over voor de mouwen. Haak dan nog 2 lagen (4 naaldslagen) en laat dan weer 4 steken over voor de mouwen. Doe dit nogmaals zodat je in totaal 8 lagen (16 naaldslagen) hebt gehaakt en je nu 32 steken over hebt voor de mouwen. Pak dan je stopnaald en steek die door alle 32 stekes heen, trek aan totdat alle stekes strak aanvoelen en knip dan het draad af. Herha

5. Kleine Sophie / Drops

“Kleine Sophie / Drops” is een leuke en eenvoudige poncho die u kunt haken voor volwassenen. Het patroon is gebaseerd op de klassieke “Sophie’s Choice”-poncho, maar is veel eenvoudiger te maken. U hebt slechts twee rechthoekige panelen nodig die aan elkaar worden gehaakt. De poncho is gemaakt van garen van Drops Design in kleur “Off White”. Het garen is een merinowol-acrylmix, waardoor het zeer warm en comfortabel is.

6. Haakpatroon Sloffen

Het is herfst en dat betekent dat het tijd is voor warme kleding! Een poncho is perfect voor de koudere dagen en je kunt er eindeloos mee combineren. In dit artikel leer je hoe je zelf een poncho voor volwassenen kunt haken met een simpel haakpatroon. Een poncho is niet alleen makkelijk te maken, maar ook nog eens super comfortabel. Je hoeft je geen zorgen te maken over je kledingkeuze onder de poncho, want alles blijft bedekt. Bovendien zijn poncho’s ook nog eens heel stijlvol en je kunt ze gemakkelijk aanpassen aan elke outfit. In dit artikel vind je het haakpatroon voor sloffen die perfect passen bij je poncho. Deze sloffen zijn niet alleen lekker warm, maar ook nog eens heel stijlvol. Met dit patroon kun je gemakkelijk zelf sloffen haken in elke maat en kleur die

7. Haakpatroon Only Love Omslagdoek

Met dit patroon krijg je een mooie, warme omslagdoek met een subtiel bloempatroon, perfect om je veilig te voelen.

Plaats een reactie