Waxinelichthouder Haken (7 Gratis Haakpatronen)

Ben je net als wij ook zo dol op kaarsjes in huis? Dan zit je hier op de juiste plek want we hebben een aantal leuke haakpatronen voor het haken van een waxinelichthouder voor je verzameld. Waxinelichtjes zijn de simpelste kaarsjes, maar met een mooie waxinelichthouder zorgen ze net als gewone kaarsen voor een fijne huiselijke sfeer. 

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Nl

Kerstlichtje houder

Foto’s van de creaties die je gehaakt hebt , kun je sturen naar: https://www.instagram.com/haakreactiesvanen/ Lees alles

Voor de kerstdagen kun je bijvoorbeeld kiezen voor een waxinelichthouder in stervorm. Deze ziet er niet alleen mooi uit, maar zorgt er ook voor dat je het waxinelichtje niet zomaar om stoot. Voor extra veiligheid kun je het waxinelichtje ook in een glas plaatsen. Het glas kun je vervolgens versieren met een haakwerk. Kies bijvoorbeeld voor een leuk open gewerkt randje met bolletjes of een compleet hoesje in een vrolijk kleurtje. 

7+ Makkelijke Waxinelichthouder patronen

1. Lichtjes Haken

Met wat basisbenodigdheden en wat technische kennis kun je al snel je eigen waxinelichthouder haken. Volg de bovenstaande stappen, varieer met kleuren en materialen en maak een uniek exemplaar!

2. Waxinelichthouder Haakpatroon

haakpatroon waxinelichthouder. Met dit gratis haakpatroon kun je mooie waxinelichthouders of ster kandelaarhouders maken voor de feestdagen. Kies je favoriete kerstkleuren voor deze waxinelichthouders en creëer een unieke sfeervolle omgeving met je zelfgemaakte kerstpatroontjes.

3. Sfeerlichtje

Ik heb de afgelopen week weer veel plezier gehad met het maken van sfeerlichtjes uit groentepotjes. Door twee verschillende steken te combineren kreeg ik een prachtig patroon dat nu door mijn huis heen schijnt.

4. Swirl Lichtjes Haken (gratis Patroon)

Kerstmis is een tijd om te geven en te delen, en wat is er leuker dan een cadeau te geven dat je zelf hebt gemaakt? Waxinelichthouders zijn een geweldig cadeau voor iedereen die van sfeervolle kaarsjes houdt, en ze zijn ook nog eens heel makkelijk om zelf te maken! In deze blogpost laat ik je stap voor stap zien hoe je deze prachtige swirl lichtjes houder kunt haken. Het patroon is helemaal gratis, dus aarzel niet om het uit te proberen!

5. Haakpatroon Theelichthouder

Wanneer je van gehaakte theelichthouders houdt, zal je dit haakpatroon van een theelichthouder vast en zeker leuk vinden! Het patroon is niet alleen mooi, maar ook heel praktisch. Zo kun je bijvoorbeeld je theelichtje aan de onderkant van de theelichthouder vastmaken, waardoor het licht niet uit waait. Dit haakpatroon is geschikt voor een beginner en je hebt maar weinig materiaal nodig. Als je nog nooit eerder hebt gehaakt, kun je misschien wel wat hulp gebruiken bij het uitzoeken van de materialen en het aanleren van de basisvaardigheden. Maar als je bereid bent om even door te bijten, dan ben je vast snel in staat om dit patroon te volgen. De materialen die je nodig hebt voor dit project zijn: – Haaknaald (maat 3 mm) – Wol (kleur naar keuze) – Theelichtje

6. Jampotjes Met Tulpjes

, waxinelichthouder met tulp,tulpjes haken met picotrandje. Met deze verschillende producten kun je je interieur een Hollandse look geven. Of je nou een waxinelichthouder haakt, tulpenpotjes gaat omhaken of kiest voor een jampotje met tulpjes, je kunt aan de slag met een gratis haakpatroon en een haakbeschrijving voor een waxinelichthouder met tulp.

7. Hartverwarmend Kaarsje: Gehaakte Waxinelichthouder

Hartverwarmend Kaarsje: Gehaakte Waxinelichthouder Een kaarsje aansteken en ontspannen in het gezelschap van een vriend(in) of geliefde. Of gewoon even met jezelf. Hoe fijn is dat? Een haakwerkje maken als waxinelichthouder is niet moeilijk en je hebt er maar wat garen en een haaknaald voor nodig. Dit keer heb ik ervoor gekozen om te haken met wol, maar je kunt natuurlijk ook andere materialen gebruiken. Ik vind het leuk om te experimenteren met verschillende technieken en stijlen. Zoals je kunt zien op de foto’s heb ik twee verschillende waxinelichthouders gemaakt. De ene is een eenvoudige bolvormige houder, waarbij ik alleen maar aan één kant heb gehaakt. De andere is een meer ingewikkelde constructie met twee ’torentjes’ en een spiraalvormige bodem

Plaats een reactie