Bloemen haken (10 Gratis Haakpatronen)

Bloemen zijn de perfecte manier om in je huis een gezellige en vrolijke sfeer te creëren. Het geeft je huis een huiselijke sfeer en fleurt je op als je het even nodig hebt. Maar bloemen verwelken snel, na een week is je mooie bos vergaan tot zielige hangende kopjes. Bovendien zijn echte bloemen hartstikke duur.

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Eenvoudige BLOEM haken

De oplossing, haak je eigen bloemen. De patronen voor het haken van bloemen zijn heel eenvoudig te volgen en binnen no-time heb je een paar bloemen voor een mooie decoratie. Maak er een mooie muurdecoratie van, een slinger voor in de tuin of een leuke bos bloemen. Met losse bloemetjes kun je bovendien nog veel meer leuke dingen doen zoals het maken van een haarspeldje, broche of maak ze vast aan een paperclip. Zo haal je nog meer vrolijkheid in huis. Bekijk onze patronen voor bloemen hier.

10+ Beste Bloemen Haakpatronen

1. Gehaakte bloemen kun je overal voor gebruiken

Gehaakte bloemen kun je overal voor gebruiken. Voor het maken van een broche of een haarknipje, het opleuken van een trui of voor het versieren van je tas.

2. Eenvoudige roze bloem haken, gratis patroon van Knitkids

Haak met dit gratis patroon een mooie roze bloem. Meer patronen vind je op de site van Knitkids. Voor beginners en mensen met ervaring.

3. Bloemen tutorial

haken, gehaakte bloem, bloemen tutorial, gratis haakpatroon, gratis haakpatronen, haakpatroon, haakpatronen, crochet, crochetblog, crochet tutorials, free patterns, free crochet patterns, flower tutorial, crochet flower tutorial

4. Haakpatroon Margriet

Een gratis Nederlands van een Margriet. Wil jij deze Margriet bloem ook haken? Lees dan verder over het Haakpatroon Margriet .

5. Haakpatroon Avondtasje met Bloemen, Diagram & Werkbeschrijving

Met dit Gratis Haakpatroon Avondtasje haak jij een prachtige customized tasje. Je gebruikt een bestaande tas die je bedekt met gehaakte bloemen. Hoe leuk!!

6. Roos haken: beschrijving en haakschema

Hoe kun je stap voor stap een roos haken? Bekijk hier de beschrijving, de foto’s en een telpatroon. Het haakschema heb ik gemaakt via Stitch Fiddle: Een website waar je jouw eigen patronen kunt digitaliseren. Heel handig!

7. Viooltje haken

Voor de liefhebbers van gehaakte bloemen is hier een patroontje van viooltjes. Deze zijn met Catania katoen en haaknaald 3 gehaakt. Het is mijn eigen ontwerp en ik ben er eigenlijk wel heel blij mee. Scroll down for the English translation. Je hebt 3 kleuren nodig. Kleur A (het hart), kleur B (donker), kleur C (licht). Afkortingen: v.= vaste / vasten h.v.= halve vaste / halve vasten l.= losse / lossen st.= stokje / stokjes dubb. st.= dubbel stokje / dubbele stokjes driedubb. st.= driedubbel(e) stokje(s) volg.= volgende Beschrijving: Zet met kleur A 5 l. op. Sluit met een h.v.…

8. Haakpatroon Tulp

Een gratis Nederlands haakpatroon van een tulp. Wil jij deze tulp ook haken? Lees dan verder over het Haakpatroon Tulp .

9. Puff flowers

Ik ben kleine lieve bloemen aan het haken. Ze zijn er leuk en je kan er van alles mee maken. Naai ze aan elkaar voor een sjaal of tas of als…

10. Vlinders haken voor geluk, beterschap en sterkte…

Vlinders haken, een lief presentje als je iemand sterkte, beterschap of geluk wilt wensen. Het patroon vind je hier op Breiclub.nl

11. Gehaakte lenteslinger

Vier gratis haakpatronen van bloemen. Leuk voor een (lente)slinger of als onderzetters. Duidelijke beschrijvingen met foto’s.

Plaats een reactie