Gratis Breipatroon Damestrui Met V Hals [GRATIS]

Wil je een damestrui breien dan kun je kiezen uit heel veel patronen en motiefjes. Daarnaast kun je kiezen voor verschillende soorten mouwen zoals de raglanmouw met mooie siernaad, of afhangende mouwen die je eenvoudig aan je trui kunt breien. Je kunt de hals bovendien zo breien zoals jij dat wil. Kies bijvoorbeeld voor een ronde hals of een v hals. 

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

V hals breien en afwerken - nederlands

We hebben de leukste patronen voor een trui met v hals voor je bij elkaar gebracht. Een trui brei je meestal met een rondbreinaald of met sokkennaalden. Met beide soorten naalden kun je ook de v hals breien. Brei je met gewone breinaalden dan kan het in het begin lijken dat de punt van de v hals wat gaat trekken, maar maak je geen zorgen dat trekt vanzelf weer bij. 

7+ Beste Breipatroon damestrui met v hals

1. V-Hals Trui Breien

Met het volgende patroon kan je een v-hals trui breien voor dames. Het patroon lijkt veel op dat van de tennistrui, maar is in één kleur en dus ook iets eenvoudiger.

2. Breipatroon damestrui met v-hals om te bewaren

Weer een mooi patroon wat ik tegenkwam en zelf een keer wil gaan breien. Voorlopig weer met een paar lekkere warme sokken bezig waarover lat…

3. Marinière / DROPS 81-7

4. Marinière / DROPS 81-7

5. Gratis Damesshirt

6. Gratis Damesshirt

7. Breipatroon damestrui met v-hals om te bewaren

Weer een mooi patroon wat ik tegenkwam en zelf een keer wil gaan breien. Voorlopig weer met een paar lekkere warme sokken bezig waarover lat…

Plaats een reactie