Makkelijk Breipatroon Basis Kindertrui [Tutorial]

Voor kinderen zijn superveel leuke kleren te krijgen, maar er is niets leuker dan ze zelf maken. Gelukkig zijn er tal van breipatronen om een kindertrui te breien. Ben je een beetje creatief dan kun je kiezen voor een breipatroon voor de basis van een kindertrui. Met dit breipatroon kun je de basis van een kindertrui breien en eventueel zelf nog wat leuke details toevoegen. 

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

GEMAKKELIJKE TRUI BREIEN (deel 1)

Kinderen vinden het bijvoorbeeld superleuk om hun favoriete dier, superheld of sprookjesfiguur op hun kleding te dragen. Als je hiervoor een telpatroon hebt kun je die verwerken in de kindertrui die je maakt. Uiteraard kun je ook kiezen voor iets neutralers zoals sterren, bloemen, hartjes of strepen. Kinderen houden ten slotte van kleding met vrolijke patroontjes. Kies je daarnaast voor sprekende kleuren dan krijg je een trui waar elk kind blij van wordt. 

6+ Beste Breipatroon basis kindertrui

1. Gratis breipatroon van een kussen

Waarom in de winkel kopen als je het ook zelf kunt breien? Het breipatroon van dit kussen is gemaakt op basis van een voorbeeld in de winkel. Veel succes!

2. Babytruitje breien

De koude dagen komen er weer aan! Je wilt natuurlijk dat je baby het lekker warm heeft, maar er ook hip uit ziet! Breien is tegenwoordig helemaal in, dus brei gewoon je eigen babytruitjes! Ondersta

3. TELPATROON – Breipatronen – Standaardpatronen

4. Breiwerk afwerken. Grafting, mazen. Hoe zet je je breiwerk in elkaar.

5. Met breien steken opnemen

Met breien steken opnemen kan een lastig klusje zijn! Ik vertel je alles over steken opnemen aan de bovenkant, aan de zijkant van breiwerk en langs schuine kan.

6. Met breien steken opnemen

Met breien steken opnemen kan een lastig klusje zijn! Ik vertel je alles over steken opnemen aan de bovenkant, aan de zijkant van breiwerk en langs schuine kan.

Plaats een reactie