Mooi Breipatroon Damestrui [GRATIS]

Breien heeft een tijd lang een oubollig imago gehad, maar die tijd is gelukkig voorbij. Breien is weer helemaal hip en dat betekent ook dat er steeds meer leuke breipatronen beschikbaar komen. Ben je op zoek naar een leuk breiwerk om mee te beginnen zoek dan niet verder, we hebben de leukste breipatronen voor een damestrui hier voor je op een rijtje gezet. 

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Zomervestje/truitje Alma

Ben je net begonnen met breien dan kan het maken van een damestrui nogal overweldigen. Je vraagt je misschien af of je het wel kan. Maak je geen zorgen, als je de basissteken onder de knie hebt kun je aan de slag. Kies als beginner bijvoorbeeld voor een trui met de ribsteek. Dit is een van de makkelijkste steken om te maken en meestal een van de eerste die je leer. Voor gevorderde breiers is het leuk om eens wat anders te doen. Maak bijvoorbeeld eens een Noorse trui, gebruik de fair asle steek of brei een kabeltrui. 

7+ Beste Breipatroon damestrui

1. Late summer sweater breien

De avonden worden alweer frisser, reden om een late summer sweater breien. Prachtig en heerlijk warm! Ik deel het gratis breipatroon.

2. Chunky Loose knit vest breien met 4 draden à la Kyro en Bernadette

Ha, hier is hij dan! Het hele patroon van mijn oversized chunky loose knit cardigan vest! Lees het hele patroon hieronder of bestel lekker je eigen PDF patroon met alle foto’s om uit te print…

3. Rico Creative Twist vest breien

Vest breien? Ga aan de slag met dit prachtige Rico vest! Bekijk het gratis breipatroon hier!

4. Trui breien; #gratis #patroon eenvoudige #damestrui

Het wordt weer kouder! Dan is het natuurlijk altijd leuk om zelf een lekkere, warme #trui te breien (of brei nu alvast een trendy zomertrui). In dit artikel vind je een eenvoudig patroon voor een hip

5. Gratis breipatroon | damestrui | Phil Noe van Phildar

Damestrui breien met Phil Noe van Phildar – gratis patroon Brei de leuke hippe lente trui met het blaadjes patroon. De damestrui wordt gebreid met breinaalden nummer 3,5 en 4. De trui is te maken in de maten 34 t/m 52.

6. Tropical Sea / DROPS 77-21

7. Gratis breipatroon | damestrui | Phil Noe van Phildar

Damestrui breien met Phil Noe van Phildar – gratis patroon Brei de leuke hippe lente trui met het blaadjes patroon. De damestrui wordt gebreid met breinaalden nummer 3,5 en 4. De trui is te maken in de maten 34 t/m 52.

Plaats een reactie