Engeltje Met Suus Haken (12 Gratis Haakpatronen)

Suus in een bekende haakster die kleurrijke en hippe haakwerkjes maakt: Deze haakwerkjes zijn niet alleen mooi, maar ook nog eens heel eenvoudig om te maken. Suus heeft tal van haakpatronen gemaakt waarmee jij aan de slag kunt. Zo heeft ze haakpatronen voor sjaals, mutsen, tasjes, babyschoentjes en engeltjes. 

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Nl

Welkom op vraag ’t Suus ! THERE ARE ENGLISH SUBTITLES AVAILABLE Vandaag laat ik zien hoe je een Engeltje haakt. de … Lees alles

Engeltjes zijn bijzondere figuren die een connectie hebben met het hiernamaals. We zien ze vaak met kerst, maar ook ter nagedachtenis aan geliefden die niet meer onder ons zijn. We hebben speciaal voor jou een aantal patronen verzameld zodat jij zelf een engeltje met Suus kunt haken. Je kunt kiezen uit engeltjes voor beginners en gevorderden, zo is er altijd een patroon die past bij jouw haakvaardigheden. 

1+ Engeltje met Suus patronen

1. Roos Haken

Er is een prachtige gehaakte roos gemaakt met een haaknaald nummer 3. Als je een dikkere draad gebruikt, moet je minder lussen maken zodat het deelbaar is door drie. Haak een ketting van 72 lossen en volg vervolgens de instructies voor toer 1, toer 2 en toer 3 om de roos te maken. Naai vervolgens de onderkant van de roos vast voor het mooiste resultaat.

Plaats een reactie